Oi! Oi! Brazil leggings

tai leggins vai leggarit…kutsu niitä vaikka treenitrikoiksi. Meidän verkkokaupassa myydyt leggingsit tulee Brasiliasta – pääasiallisesti yhteistyötehtaaltamme Camboriúlta. Vierailemme Camboríún tehtaalla säännöllisesti ja voimme vakuuttaa että heidän valmistamat leggingsit ja kuin muutkin treenivaatteet on valmistettu erittäin laadukkaasti, aikuisten työntekijöiden valmistamina ja hyvissä työolosuhteissa.

Leggings kuosit

Valitsemme verkkokauppaan värikkäitä leggingskuoseja, muutamia yksivärisiä hairahduksia sinne toki silloin tällöin eksyy. Me tykkäämme leggigns kuoseissa tropiikin väreistä ja kuoseista mutta valikoimme sinne toki paljon muutakin. Mikäli sinulla on mieleinen leggings malli tai kuosi mielessä niin laita meille siitä mailia tiedoksi, ehkä voimme tehdä asialle jotain.

Mikäli näet mieleisen leggings kuosin niin suosittelemme lämpimästi tarttumaan siihen sillä Brasiliassa kuosit vaihtuu nopeasti, kulkeehan Brasilia fitnessmuodin eturintamassa. Tästä syystä emme voi taata kuosien saatavuutta sen jälkeen kun ne verkkokaupastamme loppuu. Tutustu tästä vaikka heti värikkäisiin leggingsseihimme.

Leggingsien materiaali

Leggingsien materiaalina on pääasiallisesti supplex joka koostuu 90%:sti polyamidista ja 10%:n osuudella elastaanista. Halutessasi voit ottaa myös normaalia pienemmän koon, sillä nämä leggignsit joustavat loistavasti. Huomioi kuitenkin, että tuotteiden pituus myös pienenee pienemmässä koossa. Tarkista kankaan koostumus kuitenkin aina tuotesivulta vaikka ylläkuvattu pääasiallisesti päteekin.

Leggingsien pesuohjeet

Pese leggingsit 30 asteessa mutta älä käytä huuhteluainetta, jotta leggareiden joustavuus säilyy parhaimpana.

Camboriú leggingsien koot

  Oi OiOi OiOiOi
Vyötärö 61 – 64 cm 65 – 68 cm 69 – 72 cm
Lantio 91 – 94 cm 95 – 98 cm 99 – 102 cm

Olemme katsoneet tarpeelliseksi ottaa oman kokomerkinnän käyttöön Brasiliasta tuleville leggingseille sillä niiden joustavuus venyttää leggareiden käytön läpi usean eri Suomen kokoluokan:

  • OI on Brasilian P eli Suomen XS-S
  • OIOI on Brasilian M eli Suomen S-M
  • OIOIOI on Brasilian G eli Suomen L-XL

Mikäli haluat varmuuden sinulle sopivasta leggings koosta ennen tilausta, niin laita meille vaikka WhatsApp viestiä niin autamme sinua.

Verkkokauppamme leggings mallejaKatso kaikki leggings mallit