MIESTEN RANTAVAATTEET

Tarjoamme vaatteita miehille, niin treeniin kuin vapaa-aikaan. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu brasilialaisen Penan valmistamat laadukkaat miesten vapaa-ajan vaatteet joihin kuuluu mm. surffishortsit, miesten t-paidat ja rashguardit.

UIMAHOUSUT

Toiset ui mielummin uimahallin uima-altaassa ja jotkut sisävesien rannoilla ja osa taas meressä. Kuten uimapaikkojen suhteen, myös maut uimahousujen suhteen vaihtelee. Meillä on uimahousuksi tarjolla polveen saakka ulottuvaa surffishortsia. Verkkokaupassa myytävät uimashortsit tulevat rantaelämän kehdosta – Brasiliasta. Useimmat uima-asumme sopii yhtälailla vapaa-ajanviettoon niin uima-altaan reunalla kuin uimarannalla. Uimashortseissa on kevyt ja nopeasti kuivuva kangas.

SURFFISHORTSIT

Rannalle ainoa oikea uima-asu on surffishortsit – ja ei, sinun ei tarvitse olla ammattisurffari niitä pitääksesi. Meidän verkkokaupan surffishotsit tulevat Brasiliasta – maasta missä rannikon elämä pyörii pitkälti surffaamisen ja muiden ranta-aktiviteettien parissa. Useimpien surffishortsien taskusta löytyy myös vahakampa, jonka avulla voi kätevästi raapia ylimääräisen vahan pois surffilaudastasi. Uskon että polvipituiset surffishortsit on myös sinun valintasi. Tsekkaa tarjonnasta parhaat surffishortsien kuosit.

RASHGUARD

Oli harrastuksesi surffaus, rantalentopallo, boulderointi, bjj, mma, lukkopaini tai mikä muu tahansa missä iho saattaa raapiintua ja ottaa osumaa niin rashguard auttaa nimensä mukaisesti suojaamaan ihoasi hankaumilta. Rashguard paitojen kankaassa on myös uv-suojaus joten se on mitä mainioin valinta ulos rannalle uimapaidaksi, rashguardissa istuvuus on varsinaista uv-suojattua uimapaitaa napakampi.