Oi!Oi! Brazil Oy on naisellisuutta hehkuva ja kuumaa Brasilian muotia tarjoava yritys

Yrityksen toiminta on saanut alkunsa Koillis-Brasiliassa sijaitsevalta tehtaanmyymälöiden kohtaamispaikalta. Toiminta keskittyy koillis-Brasilian tekstiili- ja urheilutarviketuontiin, brasilialaisten pienyrittäjien toiminnan ja työllisyyden tukemiseen sekä erilaisten hyväntekeväisyysprojektien tukemiseen. Tarkoituksena on tuoda Suomeen tarkoin valikoitujen pienien tekstiilitehtaiden tuotteita, samalla auttaen köyhän alueen yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaa.

Haastattelimme Camboriún työntekijää Sarahia 2015

Tarjoamme suomalaisille mahdollisuuden hankkia erilaisia ja naisellisuutta korostavia käsinpoimittuja tuotteita, joiden tekijöistä tuomme esiin aidon tarinan. Ostaessaan vaatetta, suomalainen asiakas saa mahdollisuuden tietää, kuka vaatteen on valmistanut ja mikä esimerkiksi kyseisen ompelijan tarina on. Näin vaatteelle muodostuu syvempi tarkoitus ja läpinäkyvyys inhimillisessä tuotantoprosessissa. Lisäksi tarjoamme kuluttajalle aidon mahdollisuuden vaikuttaa niin mallistoihin kuin köyhien perheiden elämän tukemiseen Brasiliassa.

Haemme yhteistyökumppaneiksi pieniä tehtaita, joiden toimintamalli tukee eettisiä arvoja. Tehtaiden toiminassa kiinnitämme erityishuomiota työntekijöiden arvostamiseen, työturvallisuuteen ja eettisyyteen.

Suomessa myymme tuotteet kuluttajille nettikaupassa sekä erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen ilman välikäsiä. Suora yhteys tehtaisiin ja kuluttajiin saa meidät säilyttämään kaiken kosketuksen toimintaan ja reagoimaan asioihin nopeasti.