Fitness e Moda Praia

Camboriun fitnekseen ja rantamuotiin erikoistunut yritys on aloittanut Koillis-Brasiliassa vuonna 1993. Se suunnitteli ja valmisti alun perin vain miesten uimahousuja, jonka jälkeen se siirtyi fitness-vaatteiden suunnitteluun ja tuotantoon ja nyt valikoimissa on sekä fitness-tuotteita naisille, että rantamuotia ja bikineitä ja uimahousuja.

Camboriu työllistää tällä hetkellä 58 henkilöä sekä 60 alihankkijaa.

Vaatetehtaat Koillis-Brasiliassa sijaitsevat ns. maaseutualueella, niin myös Camboriun tehtaat.

Camboriulla on kasvustrategia vahvassa toteutuksessa. Heidän tavoitteenaan on olla Koillis-Brasilian johtava merkki lähitulevaisuudessa. He ovatkin aukaisseet uusia liikkeitä ja hakevat lisää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. He panostavat nyt suuresti markkinointiin ja Camboriun mainoksia näkee yhä enemmän isoissa tienvarsimainoksissa.

Yrityksen menestyksen tietä on vahvistanut korkean laadun vaatimus ja tinkimättömyys. Heidän tuotekehittelynsä on pitkällä ja he käyttävät ainoastaan erittäin korkealaatuisia kankaita tuotteissaan. Tästä syystä Camboriu tulee olemaan varmasti tavoitteidensa mukaisesti johtava merkki Koillis-Brasiliassa.

Suomen markkinat kiinnostavat heitä ja yhteistyömme heidän kanssaan on täynnä innostusta molemmin puolin.

Yrityksen työntekijöillä on hyvät työolot ja työturvallisuusasioita oli hyvin huomioitu, mikä oli meille ehdoton vaatimus yhteistyön aloittamisen kannalta.

Vierailimme Camboríun tehtaalla ja saimme haastatella Ana Claudiaa.

Pahoittelut kuvan laadusta.